".... 14:14: Nattens håndgemæng fører til internt opgør i DF. Det skriver Nordvestnyt.dk. Steen Egede Jensen, DF´s spidskandidat i Odsherred, har indgået konstitueringsaftale med S og SF, og det har bragt baglandet i DF i oprør. "Et flertal i bestyrelsen vil indkalde til en ekstraordinær generalforsamling til en gang i januar, for det her vil få konsekvenser, siger Carsten Hansen, lokal næstformand i partiet. Ifølge Carsten Hansen har flere lokale medlemmer allerede meldt sig ud i protest mod Steen Egede Jensens aftale.

13:40: Balladen i Odsherred, der i nat førte til håndgemæng internt i Dansk Folkeparti, skyldtes en træt kandidat, siger Steen Egede Jensen til eb.dk. Han er Dansk Folkepartis spidskandidat i Odsherred, og han blev i nat overfaldet af en af sine egne, da han var ved at forhandle en konstitueringsaftale på plads med socialdemokraterne. "Den ene af vores folk, som ikke var blevet valgt, var åbenbart træt efter en lang dag. Han blev i hvert fald sur over, at han ikke var med i forhandlingerne, men det var helt efter aftale, at jeg skulle forhandle med alle i byrådet, siger Steen Egede Jensen til eb.dk.

08.20: Lokale DF'ere gik amok, fordi partiets egene spidskandidat Steen Egede Jensen pegede på en socialdemokratisk borgmester, skriver nordvestnyt.dk.
Ifølge avisen gemte Jensen sig hos lokallisten Odsherredlisten, og det fik Eva Christensen fra DF's bestyrelse og to andre medlemmmer til at tvinge sig vej ind i mødelokalet. De tre fik Steen Egede Jensen ud på gangen, hvor han og en anden angiveligt hev i hinanden.
"Det er godt nok det mest uprofessionelle jeg nogensinde har oplevet," råbte Steen Egede Jensen ifølge nordvestnyt.dk, mens han forsøgte at slippe væk.
Thomas Adelskov (S) blev borgmester i den nordvestsjællandske kommune med stemmer fra DF og SF. Et udfald, som ifølge nordvetsnyt.dk fik medlemmer fra Odsherredlisten til at udbryde: "Der findes kun en luder i aften, og det er Steen Egede Jensen". ...."